VÓÓR HUURDERS

                                DÓÓR HUURDERS

MAAK KENNIS MET HET BESTUUR

Voorzitter

Bas van der Giesen, een krachtige, recht voor zijn raap, voorzitter, die vooruit wil, in deze tijd van grote veranderingen in huurdersland. Hij hecht grote waarde aan samenwerking met het Huurdersplatform Hoeksche Waard, daarnaast rijdt Bas ook gehandicapten.

Secretaris

Corry Bouwer,  al sinds vele jaren een bekend gezicht in de Huurdersvereniging, zij heeft een zeer, grote huur-kennis en is de spil van de HV maar ook voor heel veel huurders, zelfs tijdens het uitlaten van haar hondje,  wordt zij vaak nog door veel mensen aangesproken over huurderszaken, maar dat vindt zij niet erg.

Penningmeester

Johan Sanders, buigt zich sinds kort over de “centjes” van de vereniging. Hij bekijkt de zaken van de rustige kant, het  echte “no-nonsense” type ,maar is wel heel druk bezig op de achtergrond.

Lid

Bas Hagoort, een bekend gezicht bij de HV sinds ruim 15 jaar. Iemand die er echt voor gaat, op veel gebieden, medeoprichter van de bibliotheek, kader lid van de FNV, helpt leden met belastingaangiftes en is altijd bereid om zich aan een hek vast te ketenen, indien nodig. Hij heeft  een niet te temmen energie en dat met een leeftijd van bijna 88!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam tincidunt lorem enim, eget fringilla turpis congue vitae. Phasellus aliquam nisi ut lorem vestibulum eleifend. Nulla

Lid

Fija de Baat,  sinds 5 jaar lid van het bestuur. Een heel bezig bijtje, die veel werk overneemt van het secretariaat. Daarnaast maakt ze haar eigen kleren, heeft een full-time baan en zelfs ook nog tijd voor kinderen en kleinkinderen. Wie doet haar dat na.

Lid

Jan van der Berg, is een  echte praktijkman, die weet waar die over spreekt. Een bouwspecialist uit het verleden. Ook de man van  de woonbonnen, hij blijft die goed controleren i. v. m. ongerechtigheden en kan ook goed leden aan ons binden. Draait reeds een behoorlijke periode mee.

Lid

Jan Hokke,heeft pas onze gelederen versterkt in het bestuur. Heeft in het verleden al  enkele functies bekleed in andere verenigingen. Biljarten is zijn hobby.  Hij probeert nu langzaam te ontdekken, wat er allemaal gebeurt in de huurdersvereniging om zijn weg te vinden en te helpen.

Huurdersvereniging Cromstrijen

Postbus 7304

3280 AC  Numansdorp

Tel: 0186 - 655205

© 2017:   Websitedesign / Logo: M. Schneijderberg   Alle Rechten Voorbehouden

Spreekuur :  Elke vrijdag van 14.00  tot 16.00

Lokaal 8       Buttervliet 8       Numansdorp